Lipotropic Fat Burner 100cps. Náhľad

Lipotropic Fat Burner 100cps.

AX121

Amix ™ Lipotropic Fat Burner je kvalitný moderný produkt, založený na kombinácii L-Carnitinu, cholínu, inozitolu, taurínu, betainu, CLA, HCA a metionínu

Viac detailov

Na sklade

15,65 €

Detaily

Amix ™ Lipotropic Fat Burner je kvalitný moderný produkt, založený na kombinácii L-Carnitinu, cholínu, inozitolu, taurínu, betainu, CLA, HCA a metionínu.

Odporúčané použitie: Odporúčaná denná dávka je 3-6 kapsúl denne najlepšie 30-60 minút pred fyzickým výkonom. Zapiť dostatočným množstvom vody.

Zloženie v 5tich kapsuliach: želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo oxid titaničitý), L-Carnitín tartrát 550mg, Cholín bitartrát 550mg, Inozitol 550mg, Taurín 500mg, Betaín HCL 250mg, CLA 250mg (Konjugovaná Linolová kyselina 200mg), Garcinia Cambogia extrakt 250mg (hydroxycitrónová kyselina HCA 125mg), Metionín 100mg, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza (Methocel ®), látky protihrudkujúce stearát horečnatý a oxid kremičitý

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:

Energetická hodnota 480,1 kcal / 2016,8 kJ

Bielkoviny 31,3 g

Sacharidy 46,2 g

Tuky 18,9 g

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: