LipoLean® Men-CUT PACKs Professional 20 Days Náhľad

LipoLean® Men-CUT PACKs Professional 20 Days

AX120

Obsahuje kofeín - nie je odporúčané pre deti a dojčiace ženy

Viac detailov

Na sklade

27,13 €

Detaily

Obsahuje kofeín - nie je odporúčané pre deti a dojčiace ženy. (Obsah kofeínu - 200 mg na dávku / 1 sáčok /).

LipoLean® Men-Cut Packs je pokročilý spaľovač tukov určený výhradne pre mužov. Každé balenie obsahuje unikátnu tekuté kapsule LICAPS®, ktoré zaisťujú lepšiu vstrebateľnosť.

Amix ™ LipoLean® Men-Cut Packs je exkluzívna formula, ktorá kombinuje vysoko kvalitné suroviny ako CLA, L-karnitín, taurín, cholín, inositol, betaín, HCA, výťažok z papriky, synefrín, zelený čaj, BioPerine®, vitamín B6 a mnoho ďalších.

Olej z požltu farbiarskeho

- Pomáha k zvýšeniu svalovej hmoty

Výťažok z papriky

- Podporuje metabolizmus tukov a sacharidov

- Prispieva k udržaniu telesnej hmotnosti

- Podporuje termogenézu

Výťažok z vŕby bielej (Salix alba)

- Prispieva k udržaniu normálnej funkcie kĺbov a svalov a na osvieženie tela

Zelený čaj

- Podporuje metabolizmus tukov

- Prispieva k udržaniu telesnej hmotnosti

- Prispieva k osvieženie tela

- Pomáha udržiavať normálnu hladinu glukózy a cholesterolu v krvi

Citrus aurantium

- Podporuje metabolizmus tukov

- Prispieva k udržaniu telesnej hmotnosti

Zázvor

- Prispieva k udržaniu normálnej funkcie kĺbov a svalov

- Poskytuje vitalitu a energiu

Guarana

- Podporuje metabolizmus tukov

- Prispieva k udržaniu telesnej hmotnosti

- Prispieva k normálnej fyzickej a psychickej vitalite

Piper nigrum (BioPerine®)

- Prispieva k normálnemu trávenie a udržanie telesnej hmotnosti

Odporúčané dávkovanie: vezmite obsah jedného balenia denne približne 30-60 minút pred fyzickým výkonom. Zapite dostatočným množstvom vody.

Zloženie: l-karnitín 604 mg (z l-karnitíntartrátu), olej zo svetlice farbiarskej, olej z ryžových otrúb, želatínová kapsula (z čistej želatíny, vody a farbivá: oxidu tatiničitého); taurín 550 mg, cholín bitartrát 550 mg, inositol 550 mg, betaín HCL 250 mg, konjugovaná kyselina linolová 80% (CLA) 780 mg, extrakt z garcínie kambodžskej (sušené šupky plodu) 250 mg, želatínová kapsula LICAPS® (želatína, farbivo: červeň Allura AC, žltá SY, oxid titaničitý), bezvodný kofeín 200 mg, metionín 100 mg, extrakt z papriky (capsicum annum - plod) 60 mg; extrakt z kôry vŕby bielej (Salix alba) 20 mg, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelluloza Methocel ®; L-tryptofán 10 mg, citrus aurantium extrakt (plod) 10 mg, extrakt zo zeleného čaju (Camellia sinensis-list) 8 mg, látky protihrudkujúce stearan horečnatý a oxid kremičitý; extrakt zo zázvoru (zingiber officinale) 6 mg, piper nigrum (Bioperine® - plod) 5 mg, pyridoxín HCL (vitamín B6 4,3 mg - 307% *), guarana extrakt (paullinia cupana-semená) 4 mg.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Upozornenie pre registrovaných športovcov: Obsahuje kofeín, nie je vhodné pre registrovaných športovcov. Červeň Allura AC a žlť môžu mať nepriaznivé účinky na pozornosť detí.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: