Fat Burner gel 200ml. Náhľad

Fat Burner gel 200ml.

AX89

Tento gél so silne hrejivým účinkom spája lipolytické účinky kofeínu (urýchlenie metabolizmu povrchové tukového tkaniva) s cielene vybranými biologicky aktívnymi zoštíhľujúcimi látkami, ktoré podporujú odbúravanie podkožného tuku a spevnenie tkaniva pokožky

Viac detailov

skladom

21,91 €

Detaily

Tento gél so silne hrejivým účinkom spája lipolytické účinky kofeínu (urýchlenie metabolizmu povrchové tukového tkaniva) s cielene vybranými biologicky aktívnymi zoštíhľujúcimi látkami, ktoré podporujú odbúravanie podkožného tuku a spevnenie tkaniva pokožky. Intenzívne prehriatie problémových partií podporuje rýchle vstrebanie účinných látok obsiahnutých v géle, stimuluje krvný obeh a urýchľuje metabolizmus podkožných tukových tkanív. Unikátna je vyváženou kombináciou kapsaicínu a mentolu, vďaka čomu vám poskytne dokonale vyváženú kombináciu otepľovacieho a zároveň chladivého účinku.

- Posilňuje mechanizmus podpory štruktúry pokožky

- Zlepšuje odvodňovanie a redukuje zásoby tuku

- Spevňuje a hydratuje pokožku

- Zlepšuje prekrvenie

Použitie: Odporúča sa používať ráno a večer po dobu aspoň 8 týždňov. Aplikujte na problematické časti tela (brucho, boky, zadok, ...). Neaplikujte na tvár, intímne oblasti a otvorené rany. Používajte len na zdravú, čistú a suchú pokožku. U jedincov s precitlivenú pokožkou v prípade neznesiteľného pálenia jemne opláchnite vodou a mydlom.

Zloženie: Aqua, Alcohol, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Carbomer, Hedera Helix, Centella Asiatica, Betula Alba, iodized Hydrolyzed Collagen, Laminaria Digit, Potassium Iodide, Magnesium Chloride, Fucus Vesiculosus, Aesculus hippocastanum, PEG-60 Hydrogenated Castor oil, Mentol, Ruscusu Aculeatus Extract, Sodium HYALURONATE, Caffeine, Panthenol, Triethanolamine, Capsaicín, Dipotassium Glycyrrhizinate, Methyl Salicylate, Disodium EDTA, Alantoín, Phenoxyethanol, Methylparaben, etylparabénom, butylparabén, Propylparabenum, Isobutylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: