Detonatrol® Fat Burner 90cp Náhľad

Detonatrol® Fat Burner 90cp

AX141

AMIX ™ Detonatrol ™ - obsiahnuté vitamíny B3, B6 a vitamín C napomáhajú k zníženiu miery únavy a vyčerpania a podporujú energetický metabolizmus

Viac detailov

Na sklade

31,31 €

Detaily

AMIX ™ Detonatrol ™ - obsiahnuté vitamíny B3, B6 a vitamín C napomáhajú k zníženiu miery únavy a vyčerpania a podporujú energetický metabolizmus.

Stále nie ste spokojní s výsledkami a hľadáte spaľovač tukov, ktorý by Vás maximálne podporil v redukcii Vašej hmotnosti? STOP!

Už netreba vyhadzovať peniaze za neúčinné spaľovače!

Teraz prichádza Detonatrol ™ - ultimátnej termogénny suplement, ktorý doslova nakopne energetický metabolizmus! Už názov produktu napovedá, že ingrediencie v tomto matrixe nie sú pre slabé povahy! Presvedčte sa sami a skúste si dať pred tréningom 6 kapslí Detonatrolu ™ a prežijete pekelný žiar, ktorý vo Vás tento produkt zapáli!

Pozor! Nepresahujte odporúčanú dennú dávku! Jeden z najsilnejších spaľovačov na európskom trhu!

Odporúčané dávkovanie: Užívajte 2-3 kapsule dvakrát denne cca. 30 - 60 minút pred fyzickým výkonom. Zapite dostatočným množstvom vody.

Zloženie (v 6-tich kapsuliach): SINETROL® XPUR 900 mg (extrakt z horkého pomaranča (citrus aurantium), extrakt z grepu (Citrus grandis), extrakt z červeného pomaranča (Citrus sinensis L. Osbeck), guarana (extrakt zo semien Paulínia nápojná)), želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo: oxid titaničitý), ketóny z malín 500 mg, kofeín 300 mg, extrakt zo semien zelenej kávy 200 mg, Clarinol® CLA 200 mg (konjugovaná linolová kyselina), SuperCitriMax® 200 mg (50% kyseliny hydroxycitrónovej), rozchodnica ružová extrakt 100 mg (Rhodiola Rosea, 4% rosavinu), bakopa drobnolistá extrakt 100 mg (Bacopa monnieri), kôra bielej vŕby extrakt 100 mg (15% salicínu), zázvor extrakt 100 mg, zelený čaj extrakt 100 mg (45% polyphenolov), vitamín C 80 mg (100% DDD *), niacín 20 mg (vitamín B3, 125% DDD *), rozmarín extrakt 20 mg, pyridoxín HCl 10 mg (vitamín B6, 714% DDD * ), Lagerstroemia nádherná extrakt 10 mg (Banaba), extrakt z horkého pomaranča 10 mg (citrus aurantium, 95% synefrínu), Capsimax® 5 mg (extrakt z paprík), Bioperine® 2,5 mg (extrakt z korenia), látky protihrudkujúce : oxid kremičitý, stearát horečnatý

* ODD = odporúčaná denná dávka

Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na obale (EXP) .

Upozornenie: Obsahuje kofeín, nie je vhodné pre registrovaných športovcov. Prípravok nie je určený pre deti, mladistvých do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy, osoby citlivé na kofeín. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Pozor! Kofeín má schopnosť odvodňovať organizmus, preto dodržujte zásady pitného režimu. Nemiešajte s alkoholom. Skladujte v suchu pri teplote do 25 oC. Chráňte pred mrazom! Výrobca neručí za škody spôsobené nevhodným použitím alebo skladovaním. Ak si nie ste vedomí svojho aktuálneho zdravotného stavu, alebo ak už máte zdravotné problémy, konzultujte užití preparátu so svojim ošetrujúcim lekárom.

Alergén: Tento produkt bol vyrobený v zariadení, ktoré spracováva výrobky obsahujúce mlieko, vajcia, sóju, kôrovce, orechy a arašidy.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: