CarniSlim® Lipotropic ampula 20 ks - pomaranč Náhľad

CarniSlim® Lipotropic ampula 20 ks - pomaranč

AX59-2

Vysoko kvalitný L - Carnitine CarniZone ® v unikátnej tekutej forme s prídavkom cholínu, inozitolu, taurínu a vitamínu B6

Na sklade

21,91 €

Detaily

Vysoko kvalitný L - Carnitine CarniZone ® v unikátnej tekutej forme s prídavkom cholínu, inozitolu, taurínu a vitamínu B6. Vitamín B6 prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Zloženie: čistená voda , CarniZone ® , Taurín , Inozitol , Cholín bitartrát , regulátor kyslosti: kyselina citrónová , aróma , pyridoxín HCl ( vitamín B6 ) , konzervant : sorban draselný a benzoan sodný , sladidlá : sukralóza a acesulfam K.

Priemerné výživové hodnoty v 100 ml

Energetická hodnota 27 kcal / 112 kJ

Bielkoviny 6 g

Sacharidy 0,3 g

z toho cukry 0 g

Tuky 0,1 g

L - Karnitín CarniZone ® 4000mg

taurín 2000mg

inositol 1000mg

cholín 1000mg

Vitamín B6 40mg ( 2000 % DDD * )

* ODD - Odporúčaná denná dávka

Odporúčané dávkovanie: Denná dávka je 25ml ( 1 ampulka ) . Užívajte cca 20 - 30min pred fyzickým výkonom . Pred použitím fľaštičku pretrepte .

Upozornenie: Nie je určené pre deti , tehotné a dojčiace ženy . Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie . Nie je náhrada pestrej stravy . Uchovávajte mimo dosahu detí . Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C , chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom . Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním . Neobsahuje látky dopingového charakteru .

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: