CarniLine® ProFitness 480ml - višňa Náhľad

CarniLine® ProFitness 480ml - višňa

AX58-1

Vysoko kvalitný L-Karnitín v tekutej forme s prídavkom vitamínu B6 a extraktu čierneho korenia (Bioperine ®)

Viac informácií

Na sklade

19,82 €

Detaily

Vysoko kvalitný L-Karnitín v tekutej forme s prídavkom vitamínu B6 a extraktu čierneho korenia (Bioperine ®).

Zloženie v 25 ml: čistená voda, L-karnitín báza 2000 mg, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; aróma, pyridoxín HCl (vitamín B6 10 mg - 714% *), Bioperine® (Extraktz čierneho korenia) 5 mg, konzervant: sorban draselný; sladidlá: sukralóza a acesulfam-K * RHP- Referenčná hodnota príjmu

Odporúčané dávkovanie: Maximálna denná dávka je 25 ml (2 polievkové lyžice). Užívajte 20 - 30 min. pred fyzickým výkonom. Pred použitím pretrepte.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujteodporúčanú dennú dávku! Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, mimo dosahu slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom! Výrobca neručí za škody spôsobené nevhodným použitím alebo skladovaním. Produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva suroviny z mlieka, vajec, sóje a kôrovcov. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: