CarniLean® Liquid 480ml - fresh lime Náhľad

CarniLean® Liquid 480ml - fresh lime

AX55-1

Zloženie v 1 dávke (25 ml): čistená voda, L-Arginín báza 2000 mg, L-karnitín báza 1500 mg, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; Guarana extrakt 20% 200 mg (kofeín 40 mg), Hydroxycitrónová kyselina HCA 100 mg, aróma, Kofeín 60 mg, Ženšen extrakt 50 mg, L-Citrulín malát 50 mg, Extrakt Citrus aurantium 50 mg, Pyridoxín HCl (Vitamín B6 5 mg - 357% *), Extrakt čierneho korenia (Bioperine®) 2,5 mg, konzervanty: sorban draselný a benzoan sodný; sladidlá: sukralóza a acesulfam-K

Na sklade

27,13 €

Detaily

Zloženie v 1 dávke (25 ml): čistená voda, L-Arginín báza 2000 mg, L-karnitín báza 1500 mg, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; Guarana extrakt 20% 200 mg (kofeín 40 mg), Hydroxycitrónová kyselina HCA 100 mg, aróma, Kofeín 60 mg, Ženšen extrakt 50 mg, L-Citrulín malát 50 mg, Extrakt Citrus aurantium 50 mg, Pyridoxín HCl (Vitamín B6 5 mg - 357% *), Extrakt čierneho korenia (Bioperine®) 2,5 mg, konzervanty: sorban draselný a benzoan sodný; sladidlá: sukralóza a acesulfam-K.

* RHP- Referenčná hodnota príjmu

Odporúčané dávkovanie: Pred použitím pretrepte. Maximálna denná dávka je 25 ml (2 polievkové lyžice) asi 30-45min pred fyzickým výkonom. Neužívajte na lačný žalúdok. Mierny sediment je prirodzenou vlastnosťou výrobku, ktorý nie je na závadu.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, mimo dosahu slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom! Výrobca neručí za škody spôsobené nevhodným použitím alebo skladovaním. Produkt bol vyrobený v závode, ktorý spracováva suroviny z mlieka, vajec, sóje a kôrovcov. Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

CitriMax® je registrovaná obchodná známka spol. InterHealth Co.

BioPerine® je registrovaná obchodná známka spol. Sabinsa Corporation, USA.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: