Amix™ LipiDrol® Fat Burner 300cps. Náhľad

Amix™ LipiDrol® Fat Burner 300cps.

AX238

Amix ™ LipiDrol® Fat Burner je spaľovač tukov s vylepšenou formou Cholínu - VitaCholin® a komplexu ďalších dôležitých komponentov ako je Inozitol, Methionín a veľmi známy fosfolipid Fosfatidylserín

Viac detailov

skladom

31,20 €

Detaily

Amix ™ LipiDrol® Fat Burner je spaľovač tukov s vylepšenou formou Cholínu - VitaCholin® a komplexu ďalších dôležitých komponentov ako je Inozitol, Methionín a veľmi známy fosfolipid Fosfatidylserín. V kombinácii s B vitamínmi hrá dôležitú úlohu v premene energie.

Odporúčané dávkovanie: Vezmite 6 kapslí denne prednostne asi 30-60 minút pred fyzickou aktivitou. Zapite dostatočným množstvom vody.

Zloženie: cholín bitartrát VitaCholine®, Inozitol, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo: oxid titaničitý), Metionín, emulgátor: sójový lecitín, látky protihrudkujúce mikrokryštalická celulóza, stearát horečnatý, oxid kremičitý; Fosfatidylserín 50% (obohatený sójový lecitín), nikotínamid (vit. B3), pyridoxín HCl (vit. B6), kyanokobalamín (vit. B12).

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Priemerné výživové hodnoty
Veľkosť dávky: 6 kapsúl

Počet dávok v balení: 50
Aktívne látky Množstvo v dávke:
VitaCholine® - Cholín L-bitartrát 1000 mg
Inositol 1000 mg
Metionín 500 mg
Fosfatidylserín - obohatený sójový lecitín (štandardizovaný na obsah 50% fosfatidylserínu) 100 mg
Vitamín B3 - Niacín (Nikotínamid) 16 mg (100% *)
Vitamín B6 (pyridoxín HCl) 10 mg (714% *)
Vitamín B12 (Kyanokobalamín) 5 mcg (200% *)
* DRHP - Denná referenčná hodnota príjmu

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: