Amix™ IsoHD® 90 CFM Protein 800g. - Double White Chocolate, Náhľad

Amix™ IsoHD® 90 CFM Protein 800g. - Double White Chocolate,

AX235-2

Amix ™ IsoHD® 90 CFMProtein je vysoko koncentrovaný srvátkový proteínový produkt zložený z komplexu CFM izolátov najvyššej kvality

Viac detailov

skladom

30,16 €

Detaily

Amix ™ IsoHD® 90 CFMProtein je vysoko koncentrovaný srvátkový proteínový produkt zložený z komplexu CFM izolátov najvyššej kvality. Navyše je obohatený o voľný L-Glutamín, peptidy PepForm ™ Triple-Matrix, Aminogen ® enzýmy a probiotiká Lactospore ™.

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 1 odmerku (30g) s 200-300 ml vody alebo nízkotučného mlieka. Použite mixér alebo šejker. Pripravený nápoj vypite po záťaži. Denné maximálne množstvo je 2-3 dávky.

Zloženie v 100 g: instantizovaný CFM® srvátkový bielkovinový izolát / z mlieka / s bielkovinovými frakciami (Beta-laktoglobulín, Alfa-laktoglobulín, Serum Albumín, Immunoglobulin, Glycomacropeptid, Lactoferrin, Lactoperoxidaza), instantizovaný srvátkový bielkovinový izolát / z mlieka /, l- glutamín, kakaový prášok (len pre čokoládové príchute), PepForm ™ Triple-Matrix (PepForm®-L-Leucín peptidy [srvátkové peptidy / z mlieka /, L-Leucín peptidy, L-Leucín], PepForm®-BCAA peptidy [srvátkové peptidy / z mlieka /, BCAA peptidy, L-Leucín, L-izoleucín, L-Valin], Pep-Form ®-Tryptophan peptidy [srvátkové peptidy / z mlieka /, L-Tryptophan peptidy, L-Tryptophan]); aróma, farbivo : kurkumín (len pre príchuť milk vanilla); stabilizátor: guarová guma; emulgátor: sójový lecitín, chlorid sodný, patentovaný proteázu blend Aminogen ® (maltodextrín, proteáza), sladidlá: sukralóza a acesulfam-K; LactoSporeTM (Bacillus coagulans, maltodextrín).

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy vajec, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Priemerné výživové hodnoty

Veľkosť dávky: 30 g (1 odmerka)

Priemerné hodnoty v 100 g

Celková energetická hodnota: 1597 kJ / 376 kcal
Tuky 1,7 g
 Z toho nasýtené 0,25 g
Sacharidy 0,95 g
Z toho cukry 0,05 g
Bielkoviny (v sušine) 90 g
Soľ 0,26 g
L-Glutamín 10 000 mg
PepForm ™ Triple-Matrix 1: 1: 1 - 1 500 mg
Aminogen ® patentovaný proteázu blend 100 mg
LactoSpore® 945 000 000 sporov

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: