Dámske legíny s logom Amix™ Nutrition - M Náhľad

Dámske legíny s logom Amix™ Nutrition - M

AX214-1

Dámske legíny s logom Amix ™

Na sklade

53,11 €

Detaily

Dámske legíny s logom Amix ™. Legíny Sú vyrobené zo špičkového materiálu vďaka, ktorému splynú s Vašim telom ako druhá koža. Pri výrobe sme kládli dôraz predovšetkým na kvalitu materiálu použitého na spracovanie. Testované na vrcholových športovcoch. Vyrobené v EU.

• Potlač: logo Amix ™ Nutrition sa štýlovou maskáčovou potlačou
• Materiál: 82% Polyamid 18% Elastan
• Farba: biela, čierna, červená


Upozornenie profesionálnych zákazníkov: Farebnosť na Obrázku o sebe môže mierne líšiť od farieb skutočného produktu. Pre dlhšiu výdrž farieb perte naruby. Nežehliť!

tabuľka veľkostí

Dĺžka 1 = dĺžka 2 Pás

XS 86 cm 67 cm> 65 cm
S 86 cm 67 cm> 70 cm
M 88 cm 69 cm> 75 cm

* Dĺžka 1 - Celková dĺžka od pása ku členkom
* Dĺžka 2 - Vnútorná dĺžka od rozkroku k členkom
* Pás - šírka okolo pása

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.