Saw Palmetto plod - Serenoa repens - 50g sekaný Náhľad

Saw Palmetto - Serenoa repens - 500mg x 100 kapsúľ

AR76584c

Zloženie: Saw Palmetto - Serenoa repens - 500mg x 100 kapsúľ
Zaradenie: Pánske témy

Extrakt štandardizovaný na 45% mastných kyselín

Na sklade

13,92 €

Detaily

Zloženie: Saw Palmetto - Serenoa repens - 500mg x 100 kapsúľ

Zaradenie: Pánske témy

Kapsuly s extraktom z ovocia saw palmetto sú nepostrádateľným doplnkom pre mužov, ktorý podporuje zdravie prostaty a močového systému. Saw palmetto je určený aj pre ženy s príliš vysokou hladinou testosterónu.

Saw Palmetto pochádza zo Severnej Ameriky, kde ju od pradávna používali domorodí indiáni. Ako prví objavili pozitívny vplyv jej plodov na mužský urogenitálny systém a od nich sa to dozvedeli Európania, ktorí kolonizovali Severnú Ameriku. Ovocie saw palmetto si rýchlo získalo uznanie v Európe, kde je oceňované a používané dodnes. Tiež sa rozšírili po celej Severnej Amerike a dostali sa až k Americkému liekopisu. Početné vedecké štúdie ukazujú, že plody palmetto majú vysoký potenciál podporujúci zdravie, sú účinné a bezpečné.

Vlastnosti pre zdravie:
Plody Saw palmetto sú bohaté na účinné látky, ktoré inhibujú premenu testosterónu na dihydrotestosterón - DHT. Prebytok DHT vedie k zväčšeniu prostaty u mužov a tiež k hirzutizmu u žien.

Takže, saw palmetto:

zlepšuje fungovanie mužov trpiacich benígnou hyperpláziou prostaty: znižuje frekvenciu močenia, zmierňuje bolesť a ťažkosti s ňou spojené, znižuje potrebu v noci chodiť na toaletu, zvyšuje libido,
má antiandrogénne vlastnosti u žien. Redukuje ochlpenie (napr. Na tvári), podporuje pravidelnú menštruáciu, zvyšuje libido,inhibuje androgénnu alopéciu u žien a mužov.

ZLOŽENIE
1 kapsula obsahuje: 500 mg extraktu saw palmetto štandardizovaného pre obsah 45% aktívnych mastných kyselín. Celulózová kapsula. Vhodné pre vegánov! Bez pridania plnív, farbív, konzervačných látok alebo klzných látok.

AKO POUŽIŤ
Užívajte 1 kapsulu denne s jedlom.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.
Doplnky výživy nemožno používať ako náhradu pestrej stravy a nenahrádzajú zdravý životný štýl.

KONTRAINDIKÁCIE
Nepoužívať u ľudí, ktorí sú alergickí na niektorú zo zložiek produktu.
Prípravok nie je určený pre tehotné alebo dojčiace ženy alebo ženy, ktoré majú alebo majú riziko vzniku rakoviny endokrinného systému.

Vedľajšie účinky:
Saw palmetto môže znížiť absorpciu železa.
Bolesť brucha alebo bolesť hlavy sú zriedkavé.

CHARAKTERISTIKA RASTLINY
Saw palmetto (Serenoa repens) je malá, trpasličia palma pochádzajúca zo Severnej Ameriky. Dorastá až do výšky maximálne 3 m. Patrí do čeľade Arecaceae. Vyzerá to skôr ako ker ako strom. Z jeho krátkeho kmeňa vyrastá trs veľkých vejárovitých vejárovitých listov. Táto palma rodí drobné biele kvety. Jeho plody sú guľovitého tvaru a čiernej farby.

SKLADOVANIE
Skladujte v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, mimo dosahu malých detí. Chráňte pred svetlom a vlhkosťou.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii: