Crea-Trix 824g - citrón Náhľad

Crea-Trix 824g - citrón

AX74-1

Neuspokojte sa so samotným kreatínom, keď môžete mať všetky benefity unikátneho kreatínového komplexu

Viac detailov

Na sklade

24,00 €

Detaily

Neuspokojte sa so samotným kreatínom, keď môžete mať všetky benefity unikátneho kreatínového komplexu! Pri dodržaní odporúčaného dávkovania produktu kreatín zvyšuje fyzickú výkonnosť pri po sebe idúcich krátkodobých intervaloch vysoko intenzívneho fyzického výkonu.

Zloženie v 1 dávke (20,6g): glukózový polyméry - Maltodextrín, Kreatín monohydrát 3750mg, Kyselina citrónová, Kreatín Ethyl Ester 500mg, jedlá sóda, Tri-Kreatín malát 250mg, Kreatín monohydrát (Kre-Alkalyn ®) 250mg, hydrogénfosforečnan vápenatý 250mg, di-Kreatín malát 250mg, Tri-Kreatín Citrát 250mg, Beta-Alanine (CarnoSyn ®) 250mg, hydrogénfosforečnan draselný 125mg, Hydrogen-fosforečnan sodný 125mg, aróma, farbivá: červená repa (u príchute Fruit Punč, Blood Orange), sladidlá: sukralóza (Splenda ®) a acesulfam K, látky protihrudkujúce oxid kremičitý Vápnik 57 mg (7,5% DDD *), Fosfor 102 mg (12,5% DDD *), Sodík 521 mg, Draslík 36 mg * ODD - Odporúčaná denná dávka

Dávkovanie: 1 odmerka (20,6g) asi 30-60min pred tréningom riedená v 200 - 300ml vody.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Užitie lieku konzultujte so svojím ošetrujúcim lekárom. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone, s príchuťou a sladidlom.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: