CellZoom Hardcore Activator 315g. - blue raspberry Náhľad

CellZoom Hardcore Activator 315g. - blue raspberry

AX67-2

Amix™ CellZoom® je fantastický vysoko koncentrovaný predtréningový suplement s obsahom silných synergicky spolupracujúcich zložiek, špeciálne navrhnutý firmou Amix™

Viac detailov

skladom

29,22 €

Detaily

Amix™ CellZoom® je fantastický vysoko koncentrovaný predtréningový suplement s obsahom silných synergicky spolupracujúcich zložiek, špeciálne navrhnutý firmou Amix™. Je určený najmä pre športovcov a kulturistov, ktorí chcú posunúť svoje výkony o pár levelov vyššie. Podporuje zvýšenie explozívnej sily, výbušnosti, zvýšenie objemu tréningových dávok, napumpovanie svalov a vyššiu odolnosť proti únave pri vysiľujúcom tréningu. Je typickým silným stimulačným účinkom na nervovú sústavu, takže vás dokonale namotivuje na fyzický výkon a podporí koncentráciu pri ňom. Všetky tieto aspekty vám napomôžu k zlepšeniu svalového rastu. Stačí len 2 malé odmerky a zažijete najlepšie cvičenie všetkých čias! A takýchto cvičení prežijete vďaka baleniu Amix™ CellZoom® celkom 45x!

Výhody

Podporuje energetickú stimuláciu

Zlepšuje koncentráciu na výkon

Podporuje maximálne napumpovanie svalov

Napomáha k lepšiemu zásobeniu svalov živinami

Skvele chutí a ľahko sa rozmiešava

Neobsahuje plnidlá alebo maltodextrin

Vysoko koncentrovaný!

Zloženie v 1 dávke (7g)

L-Arginín Alfa-ketoglutarát (A-AKG) 1500mg, Beta-Alanín-CarnoSyn® 1500mg, jedlá sóda, L-Arginín báza 1000mg, Kreatín monohydrát 1000mg, Kyselina citrónová, Kreatín etyl Ester Malát 500mg, Tri-Kreatín malát 500mg, Kofeín 200mg, DMAE (2-/Dimethylamino/etanol) 150mg, Camellia Sinensis (extrakt zo zeleného čaju) 50mg, aróma, farbivo: červená repa (u príchute Fruit Punch ), sladidlá: sukralóza (Splenda®) a acesulfam K, látky protihrudkujúce oxid kremičitý, Huperzia serrata 10mg, Logos Powder 10mg, Muira Puama 10mg, Rhodiola Rosea 10mg, Schizandra Chinensis 10mg.

Odporúčané dávkovanie

2 miniodmerky (7g) asi 30-45 min pred tréningom. Rozmiešajte v 200-300ml vody. Pre zmenu chuti nápoja môžete zmeniť množstvo vody použitej na prípravu. Neprekračujte maximálnu dennú dávku 7g (2 odmerky). Nezabúdajte na dostatočný pitný režim pred, počas a po fyzickom výkone.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: