CellEx Unlimited 520g - fruit punch Náhľad

CellEx Unlimited 520g - fruit punch

AX62-1

CellEx ™ Unlimited je extrémna predtréningová pumpa - komplex Muscle Cell & NO Táto unikátna formula Vám dodá viac energie a podporí vyššiu intenzitu počas tréningu

Viac detailov

skladom

27,13 €

Detaily

CellEx ™ Unlimited je extrémna predtréningová pumpa - komplex Muscle Cell & NO Táto unikátna formula Vám dodá viac energie a podporí vyššiu intenzitu počas tréningu. CellEx ™ Unlimited zvyšuje obsah NO v krvnom riečisku a tým zaisti efektívnejší transport a využitie živín a kyslíka vo svalových tkanivách. To umožní rýchlejší svalový rast, regeneráciu a dlhšia vytrvalosť!

CellEx ™ Unlimited je nenahraditeľný sparing partner, bez ktorého sa nezaobíde žiadny špičkový, profesionálny športovec. Použiť maltodextrín ešte viac podporí transport účinných látok oo svalových buniek.

Dávkovanie: 1 odmerka (26g) asi 45-30min pred tréningom. Rozmiešajte v 200-300ml vody.

Upozornenie: Nevhodné pre deti a mládež do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy a osoby citlivé na kofeín. Nevhodné pri metabolických poruchách so zvýšenou hladinou arginínu. Nevhodné pre diabetikov a pre osoby s respiračným ochorením (napr. Astma), s ochorením srdca, ciev, pečene, obličiek. Neodporúča sa užívať ľuďom s ochorením krvného tlaku a cukrovky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Upozornenie pre registrovaných športovcov: Obsahuje kofeín, nie je vhodné pre registrovaných športovcov. Užitie lieku konzultujte so svojím ošetrujúcim lekárom. Potravina určená pre zvláštnu výživu.

Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone, s príchuťou a sladidlom.

Zloženie v 1 dávke (26g): glukózový polyméry - Maltodextrín Kyselina citrónová, L-Arginine Alpha-ketoglutarate (A-AKG) 2000mg, Tri-Kreatín malát 1500mg, CellEx ™ zmes (Kre-Alkalyn ®, Beta-Alanine - CarnoSyn ® 1375mg, L-Glutamín Alfa Ketoglutarát 1000mg, N-Acetyl-L-Glutamín 1000mg, Citrulín malát 1000mg, Taurín 1000mg, Betaín hydrochlorid 500mg, Kofeín 200mg, Škoricový extrakt (Cinnulin ®) 10mg, jedlá sóda, aróma, farbivo: červená repa (u príchute Fruit Punch), hydrogénfosforečnan vápenatý (fosfor 162mg - 20% DDD *, vápnik 92mg - 12% DDD *), hydrogénfosforečnan sodný (sodík 33mg), hydrogénfosforečnan draselný (draslík 57mg), sladidlá: sukralóza (Splenda ®) a acesulfam K , látky protihrudkujúce oxid kremičitý * ODD - Odporúčaná denná dávka

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

24 ďalších produktov v rovnakej kategórii: