Osteo - DW 90tbl Náhľad

Osteo - DW 90tbl

AX144

Kombinácia D-Glukosamín sulfát 2KCL, chondroitín sulfátu, MSM (methylsulphonylmethanu)

Na sklade

20,87 €

Detaily

Kombinácia D-Glukosamín sulfát 2KCL, chondroitín sulfátu, MSM (methylsulphonylmethanu). Zmes je doplnená vitamínom C a rastlinnými extraktmi z Boswellia serrata a White Willow Bark pre podporu namáhaných kĺbov pri silovom cvičení.

Odporúčané dávkovanie: užívajte 1-2 tablety denne, najlepšie medzi jedlami.

Zloženie (1 tableta): D-Glukosamín sulfát 2KCL (z kôrovcov) 1000 mg, Chondroitín sulfát 250 mg, MSM (methylsulphonylmethan) 250 mg, Vitamín C 80 mg (kyselina askorbová, 100% DDD *), Boswellin kadidlovník pílovitý extrakt 10 mg (Boswellia serrata), extrakt z kôry bielej vŕby 10 mg (white willow bark - Salix alba, 15% salicínu), látky protihrudkujúce mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, stearát horečnatý, stabilizátory: inulín, karboxymetylcelulóza

* ODD = odporúčaná denná dávka

Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na obale (EXP).

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom! Výrobca neručí za škody spôsobené nevhodným použitím alebo skladovaním.

Alergén: Tento produkt bol vyrobený v zariadení, ktoré spracováva výrobky obsahujúce mlieko, vajcia, sóju, kôrovce, orechy a arašidy.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

10 ďalších produktov v rovnakej kategórii: