Sielanna čaj - upokojujúca zmes 100g

AR82175

Nové

Zloženie: Sielanna čaj - upokojujúca zmes 100g
Zaradenie: Káva a Čaj

Viac detailov

Na sklade

8,96 €

Detaily

Zloženie: Sielanna čaj - upokojujúca zmes 100g
Zaradenie: Káva a Čaj

Sielanna je bylinná zmes ideálna pre ľudí, ktorí majú problém zaspať, sú depresívni, unavení a vystresovaní. Najlepšie je vypiť ho popoludní, keď sa chcete upokojiť a oddýchnuť si. Zloženie pozostáva z bylín, ktoré jemne zlepšujú pohodu, dodávajú pocit relaxácie a jemne zmierňujú napätie. Čaj má medový odtieň, krásnu kvetinovú arómu a zamatovú chuť, spočiatku sladkú, potom čoraz viac citrusovú, ale stále jemnú a zmyslovo upokojujúcu.


Koreň ashwagandha tiež známy ako indický ženšen má upokojujúci účinok na nervy, pomáha vyrovnať sa s environmentálnym stresom a zanecháva čistú pokojnú myseľ. Zvyšuje imunitu tela, detoxikuje ho a zlepšuje činnosť centrálneho nervového systému.

Alojzia citrónová (citrónová verbena) má tiež relaxačný a antidepresívny účinok a navyše má diastolický a protizápalový účinok. Lippia dodáva zmesi tiež príchuť verbeny.

Mučenka alebo Passiflora mimoriadne upokojuje pri stavoch úzkosti, pomáha obnoviť rovnováhu a zmierňuje stres a úzkosť. V Strednej Amerike sa používa ako pomôcka na spanie.

Chmeľ dokonale dopĺňa predchádzajúce byliny v ich pôsobení, upokojuje nervozitu, uvoľňuje a uvoľňuje a má tiež jemný spánkový efekt. Protirakovinový účinok chmeľu sa preukázal aj vo výskume.

Medovka lekárska pomáha pri nervozite a napätí, má relaxačný účinok - tiež na gastrointestinálny trakt - najmä keď stres spôsobuje bolesti brucha, koliku a nevoľnosť.

Kocúrnik má podobný účinok ako valeriána lekárska - upokojuje vás a pomáha vám zaspať a navyše dodáva zloženiu jemnú mätovú dochuť.

Citrónová tráva tonizuje telo, pomáha pri tráviacich ťažkostiach a obohacuje zloženie o sviežu citrónovú príchuť.

Celú kompozíciu dotvárajú kvety jazmínu a centifolia, ktoré sa používajú aj v aromaterapii - ich aróma a chuť upokojujú, uvoľňujú a navodzujú blaženú náladu.

Na záver štipka vanilky, ktorá dodáva punc jemnosti a sladkosti bezstarostného idylického detstva.


SPÔSOB PRÍPRAVY
V hrnčeku / pohári
1 - 2 čajové lyžičky sušenej zmesy zalejte vriacou vodou a nechajte zakryté 15 minút. Proces sa môže opakovať dvakrát.

Vo filtračnom kávovare
Do lievika vo filtračnom kávovare nasypte 5 lyžíc sušených bylín a nechajte bylinky pretekať vodou, aby ste z nich vyťažili maximum. Proces sa môže opakovať dvakrát.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: