Priehľadné želatínové kapsule veľkosť 0 - 5000 ks Náhľad

Priehľadné želatínové kapsule veľkosť 0 - 5000 ks

AR5572

Nové

Zloženie: Priehľadné želatínové kapsule veľkosť 0 - 5000 ks
Zaradenie: Kapsule a kapsulárky

Viac detailov

Na sklade

66,95 €

Detaily

Zloženie: Priehľadné želatínové kapsule veľkosť 0 - 5000 ks
Zaradenie: Kapsule a kapsulárky

Transparentné želatínové kapsuly veľkosti 0 

Ponúkame najkvalitnejšie kapsuly zo želatíny, prichádzajúce priamo od výrobcu. Veľkosť kapsúl typu "0" sú kapsuly väčšie, než sú bežne používané v potravinových doplnkoch alebo liekoch. Podľa nášho názoru táto veľkosť je najlepšia na vytvorenie vlastných doplnkov kvôli väčšej kapacite. V závislosti od objemovej hmotnosti prášku sú kapsuly od 250 mg do 0,6 g. Vyrábajú sa z farmaceutickej želatíny. Veľkosť "0" je ideálna pre  manuálny stroj na plnenie kapsúl, ktorý umožňuje jednorazové plnenie až 24 kapsúl.

APLIKÁCIE
Tieto kapsuly sú vhodné na plnenie práškových bylín, rastlinných extraktov, minerálov a vitamínov. Môžu byť tiež naplnené rastlinnými olejmi. V tomto prípade je potrebné len starostlivo skontrolovať, či boli kapsuly utesnené. Želatínové kapsuly sa rozpúšťajú vo vode. Priemerný čas dezintegrácie vo vode je približne 2 minúty. Podobný čas rozpadu bude v žalúdku a uvoľní sa jeho obsah. Množstvo prášku, ktoré sa zmestí do kapsuly, závisí od sypnej hustoty prášku. Čím ťažšie je, tým viac sa zmesti do kapsuly. V prípade, keď je cieľové množstvo účinnej látky menšie ako kapacita kapsuly, môže sa zriediť inertnou zlúčeninou, napríklad oxidom kremičitým, kukuričným škrobom. Zaujímavou myšlienkou je pridať aktívne plnivá, ako Alcar, kreatín so zdravými vlastnosťami.

rozmer kapsuliek

Rozmery kapsúl 0

dĺžka: 21,20 mm
priemer: 7,34 mm
priemerná hmotnosť 98 mg +/- 6 mg
objem: 0,68 ml

ZLOŽENIE
100% hovädzia želatína, čistená voda
Kapsuly spotrebujte 5 rokov od dátumu výroby.

OBMEDZENIA POUŽITIA
Želatínové kapsuly nie sú vhodné pre vegánov, vegetariánov a ľudí, ktorí nejedia hovädzie mäso. Vzhľadom na obsah vody v kapsulách v rozmedzí od 13 do 15% sa v nich hygroskopické látky neuchovávajú. Z technického hľadiska môže želatína reagovať s aldehydmi, redukujúcimi sacharidmi, kovovými iónmi a konzervačnými látkami. Potom sa odporúča používať celulózové alebo pullulanové kapsuly.

Skladovanie
Prázdne kapsuly je potrebné skladovať na suchom mieste v rozmedzí 40 - 70% vlhkosti a teplote 15 - 25 ° C. Chráňte pred vysokými teplotami a priamym slnečným žiarením. V prípade vlhkosti môžete použiť sušidlo a zatvorte ho 24 hodín v balení s kapsulami.

Ktorú veľkosť si môžete vybrať?
Najobľúbenejšie sú najväčšie tobolky: "00". Majú asi o polovicu väčšiu kapacitu ako kapsúly "0", takže môžeme do nich pridať viac byliniek, výťažkov alebo vitamínov. V doplnkoch je najbežnejšia veľkosť "0". Je to kompromis medzi kapacitou a ľahkosťou prehĺtania. Menšie kapsule sú skvelé pre vlastné doplnky pre deti a zvieratá. Starší ľudia majú tiež často ťažkosti s prehĺtaním veľkých kapsúl a odporúčame, aby ste si vybrali menšiu veľkosť.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: