Fitness Protein Pancakes 800g. - čučoriedka-jogurt Náhľad

Fitness Protein Pancakes 800g. - čučoriedka-jogurt

AX248-1

Na sklade

21,91 €

Detaily

Mr. Popper s® Fitness Protein Pancakes
Instantná zmes na prípravu palaciniek / lievancov. So sladidlami a príchuťou.
Príchute: Jahoda-jogurt, Čučoriedka-jogurt, Ananás-kokos. Čisté množstvo: 800g.
Mr. Popper s® Fitness Proteín Pancakes je zmes na prípravu lahodných fitness palaciniek s kúskami ovocia. Stačí iba pridať vodu, zamiešať a upiecť na panvici.
Mr. Popper s® Fitness Protein Pancakes s vysokým obsahom bielkovín prispievajú k rastu a udržanie svalovej hmoty. Obsahuje bielkoviny z dvoch vysoko kvalitných zdrojov: CFM® srvátkový bielkovinový izolát a srvátkový bielkovinový koncentrát s prídavkom mletého ľanového semienka BevGrad ™ XtraSmooth Flax a MCT tuku. Tento produkt je ideálny pre prípravu rýchle raňajky, ale možno ho konzumovať kedykoľvek počas dňa.
TIP: Pre zlepšenie konzistencie palaciniek je možné pridať do cesta 2 lyžice tvarohu a Vaše palacinky budú oveľa vláčnejšia a chutnejšie. Zároveň s tým navýšite obsah bielkovín. Dobrú chuť !!!
Príprava:
Zmiešajte 2 vrchovaté odmerky (60g) zmesi (vystačí zhruba na 3 ks palaciniek) so 150 ml vody a rozmiešajte pomocou šľahacie metly.
Nalejte 2 polievkové lyžice pripraveného cesta na vopred predhriatu panvicu.
Pečte približne 60-90 sekúnd na každej strane až do zlatista, obráťte iba raz.
Zloženie (ananás-kokos): ovsené vločky 27%, extrudovaná ovsená múka 15%, extrudovaná ryžová múka 15%, Proteínový Blend (CFM® srvátkový bielkovinový izolát / z mlieka /, srvátkový bielkovinový koncentrát / z mlieka /), cmar-prášku / z mlieka /, sušený jogurt prášok / z mlieka /, vaječný žĺtok prášok, vaječný bielok prášok, emulgátor: sójový lecitín, strúhaný kokos jemný (3%), sušený ananás kúsky 2,5% (ananás kúsky 51,3%, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; konzervačná disiričitan sodný / SO2 /), triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT tuky prášok- kyselina kaprilová / kaprová kyselina, kazeinát sodný, glukózový sirup, emulgátor: E472c); chlorid sodný, mleté ​​ľanové semienko (BevGrad ™ XtraSmooth Flax); aróma, kypriace látky: uhličitan sodný, fosforečnan vápenatý; sladidlá: sukralóza a acesulfam K.
Zloženie (jahoda-jogurt): ovsené vločky / lepok / 27%, extrudovaná ovsená múka / lepok / 15%, extrudovaná ryžová múka 15%, Proteínový Blend (CFM® srvátkový bielkovinový izolát / z mlieka /, srvátkový bielkovinový koncentrát / z mlieka / ), cmar-prášku / z mlieka /, sušený jogurt prášok / z mlieka / 7%, vaječný žĺtok prášok, vaječný bielok prášok, emulgátor: sójový lecitín, lyofilizované kúsky jahôd (2,5%), triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT tuky prášok - kyselina kaprilová / kaprová kyselina, kazeinát sodný, glukózový sirup, emulgátor: E472c); chlorid sodný, mleté ​​ľanové semienko (BevGrad ™ XtraSmooth Flax); aróma, kypriace látky: uhličitan sodný, fosforečnan vápenatý; sladidlá: sukralóza a acesulfam K.
Zloženie (čučoriedka-jogurt): ovsené vločky 27%, extrudovaná ovsená múka 15%, extrudovaná ryžová múka 15%, Proteínový Blend (CFM® srvátkový bielkovinový izolát / z mlieka /, srvátkový bielkovinový koncentrát / z mlieka /), cmar-prášku / z mlieka /, sušený jogurt prášok / z mlieka / 7%, vaječný žĺtok prášok, vaječný bielok prášok, emulgátor: sójový lecitín, lyofilizované čučoriedky (2,5%), triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT tuky prášok - kyselina kaprilová / kaprová kyselina, kazeinát sodný, glukózový sirup, emulgátor: E472c); chlorid sodný, mleté ​​ľanové semienko (BevGrad ™ XtraSmooth Flax); aróma, kypriace látky: uhličitan sodný, fosforečnan vápenatý; sladidlá: sukralóza a acesulfam K.
Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy sezamu, kôrovcov, zvyšku škrupín a semienok, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí zaškody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Tabuľka nutričných hodnôt

Veľkosť jednej dávky: (príchuť Pineapple+Coconut)2 kopcovité odmerky (60 g) 
Počet dávok v balení:13 
Hodnoty:v 60 gv 100 g
Energetická hodnota1 007 kJ/239 kcal1 678 kJ/398 kcal
Tuky6,5 g10,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny1,7 g2,8 g
Sacharidy30,5 g50,8 g
z toho cukry6,3 g10,5 g
Vláknina2,5 g4,1 g
Bielkoviny13,5 g22,5 g
Soľ0,05 g0,08 g
BevGrad™ XtraSmooth Flax (mleté ľanové semienka)180 mg300 mg
MCT (triglyceridy so stredne dlhým reťazcom)300 mg500 mg
 

 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: