Coconut Oil 300g. Náhľad

Coconut Oil 300g.

AX249

Mr

Na sklade

11,80 €

Detaily

Mr. Popper s® Coconut Oil
Kokosový olej Čisté množstvo: 300g.
Mr. Popper s Coconut Oil - je rafinovaný kokosový olej vyrobený kontrolovanou metódou rafináciou parou. Absolútne bez použitia chemických látok. Výhodou rafinovaného kokosového oleja je vyššia hodnota dymového bodu než sa vyskytuje u pannenského kokosového oleja a vďaka tomu je vhodný pre varenie s teplotami až do 204 ° C (? Panenský olej má dymový bod 137 °). Vďaka tejto skutočnosti sa hodí na smaženie a pečenie. Možno ho bežne použiť aj v starostlivosti o telo. Rafinovaný kokosový olej má neutrálnu vôňu a chuť oproti pannenskému kokosovému oleju, ktorý má typicky kokosovú príchuť a vôňu. Z tohto dôvodu sa hodí do akýchkoľvek receptov, kde kokosová príchuť nie je žiadúca.
TIP: Ideálne pre prípravu High Protein Pancakes alebo Fitness Protein Pancakes
Odporúčané dávkovanie: Ako doplnok užite 1-4 lyžice denne. Môže byť pridaný do Vášho obľúbeného jedla pre zvýšenie jeho nutričných hodnôt.
Zloženie: organický rafinovaný kokosový olej (krajina pôvodu: Filipíny, Malajzia, Indonézia, Papua Nová Guinea)
Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy orieškov a arašidov.
Upozornenie: Skladujte v izbovej teplote na studenom a suchom mieste mimo slnečné žiarenie. Kokosový olej sa vyskytuje v pevnom stave do 24 ºC a pri teplotách vyšších topí. Je to prirodzená vlastnosť tohto oleja. Skladovanie v chladničke nie je nutnosťou. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Priemerné výživové hodnoty:v 100 g
Energetická hodnota3 700 kJ/900 kcal
Tuky100 g
z toho nasýtené mastné kyseliny91 g
z toho mono-nenasýtené mastné kyseliny7 g
z toho poly-nenasýtené mastné kyseliny2 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bielkoviny (v sušine)0 g
Soľ0 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: