ChiAmix 250g. Náhľad

ChiAmix 250g.

AX247

Na sklade

14,51 €

Detaily

Mr. Popper's® Chia AmixTM obsahuje originálne Benexia® čierna chia semienka, ktoré sú zdrojom omega-3 mastných kyselín, bielkovín, antioxidantov, minerálov, vitamínov a rozpustnej vlákniny. Chia semienka obsahujú 5x viac vápnika ako mlieko, 7x viac vitamínu C ako pomaranč, 3x viac železa ako špenát, 2x viac draslíka ako banán a 8x viac omega-3 mastných kyselín ako losos.

TIP 1: Perfektné rýchla raňajky s ovsenou kašou Mr. Popper's® OatMash®

Pripravte si super raňajky plnú energie a rozpustnej vlákniny. Použite darček vnútri balenia (sáčok ovsenej kaše Mr. Popper's® OatMash®), zmes nasypte do misky, pridajte vodu podľa návodu na prípravu na sáčku a pridajte tiež polku lyžice šalvie semienok Mr. Popper 's ® ChiAmix®. Všetko dobre rozmiešajte a zhruba po 3 minútach je všetko pripravené! Dobrú chuť!

Odporúčané dávkovanie: Použite 1-2 lyžice šalvie semienok denne (5-10 g). Neprekračujte dennú maximálnu dávku 15 g.

Zloženie: čierne chia semienka (Benexia® -semienka z rastliny Salvia Hispanica L.)

Upozornenie: Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec a sóje.

 

 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: