Barley Grass Juice Powder 300g Náhľad

Barley Grass Juice Powder 300g

AX201

Na sklade

22,96 €

Detaily

Mr. Popper's® Barley Grass je 100% prášok zo šťavy z mladého jačmeňa bez pridaných spojív, plnidiel, činidiel zväčšujúce objem a prísad. Prášok zo šťavy z mladého jačmeňa je bohatý na vitamíny, minerály, enzýmy, antioxidanty a chlorofyl.

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 1 odmerku (5g) prášku so studenou vodou, alebo proteínovým nápojom, či vytvorte zelenej smoothie. Môžete ním ochutiť paradajkovú šťavu alebo gazpacho. Poznámka: Tí, ktorí začínajú piť tento nápoj, najskôr začnite s menšími porciami a dávku postupne zvyšujte až na úroveň maximálnej dennej dávky 5g.

Zloženie: prášok zo šťavy z mladého jačmeňa (Hordeum vulgare)

Upozornenie: Nevhodné pre deti. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: