Almond Nut Cream 300g. Náhľad

Almond Nut Cream 300g.

AX269

Mandľový krém

Čistá hmotnosť: 300 g

Viac detailov

Na sklade

13,78 €

Detaily

Mandľový krém

Čistá hmotnosť: 300 g.

Mr.Popper's® Almond Nut Cream je prírodný mandľový krém bez pridanej soli a cukru. Mandľový krém je veľmi chutný a je prirodzeným zdrojom bielkovín, sacharidov a tukov, ktorých kombináciou pozostáva ideálnou voľbou pre zdravo vyváženú desiatu.

benefity:

Obsahuje iba prírodné cukry
Bez pridaného aspartámu a iných umelých farbív
S vysokým obsahom vlákniny
zdrojom bielkovín

Návod na použitie: Najvyššie použite ako nátěrku či ako prísadu pri pečení. Oddelený olej je prirodzený, jednoducho zamiešajte späť. Mandľový krém môžete konzumovať kedykoľvek počas dňa.

TIP: Vyskúšajte naše Mr. Popper 's High Protein Pancakes s Almond Nut Cream. Upečte najprv jednotlivé palacinky podľa návodu na obale a potom môžete servírovať s mandľovým krémom, vďaka ktorému získate super fitness raňajkách.

Priemerné výživové hodnoty v 100 g
Energetická hodnota: 2424 kJ / 579 kcal
Tuky 49,9 g
Nasýtené tuky 3,8 g
Sacharidy 21,6 g
Cukry 4,4 g
Vláknina 12,5 g
Bielkoviny 21,2 g
Soľ 0,0 g


Zloženie: čisto pražená a jemne zomleté mandľová jadra

Upozornenie: Skladujte v suchu pri teplote do 20oC, najlepšie v chladničke, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje, lepku, kôrovcov, arašidov, orechom zvyšky stromových orechov.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: