Zázvor exktrakt (100 kapsúl x 200mg) - Zingiber officinalis Náhľad

Zázvor exktrakt (100 kapsúl x 200mg) - Zingiber officinalis

AR119523

Nové

Zloženie: Zázvor exktrakt (100 kapsúl x 200mg) - Zingiber officinalis
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Viac detailov

Na sklade

11,82 €

Detaily

Zloženie: Zázvor exktrakt (100 kapsúl x 200mg) - Zingiber officinalis
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Zázvor - 10% extrakt

Zázvorový extrakt má diastolický účinok, upokojuje nepohodlie a ťažkosti po jedle, zlepšuje trávenie a znižuje nevoľnosť. Optimalizuje reakciu tela na zápal, čo sa premieta do lepšieho stavu kĺbov. Menej známymi vlastnosťami zázvorového extraktu je schopnosť zvýšiť hladinu testosterónu u neplodných mužov a pozitívny vplyv na hladinu cholesterolu.
Zázvor je korenie známe každému z nás z ďalekej Ázie. Mnohí z vás asi vedia, že oddenky tejto úžitkovej rastliny sa využívajú nielen v kuchyni, ale aj v liečiteľstve. Zázvor je jednou z najdôležitejších a najobľúbenejších bylín pre tradičné medicínske systémy Ďalekého východu. Je to prvý liek odporúčaný na prechladnutie a všetky druhy infekcií. Bežne sa používa aj pri tráviacich ťažkostiach a na zmiernenie bolesti spôsobenej kontrakciou hladkých svalov (napr. maternice, žlčových ciest, močovodov). Na zdravotné účely ho denne využívajú Indovia, Číňania, Japonci, Kórejci a obyvatelia juhovýchodnej Ázie. Z čerstvého zázvoru vytlačia šťavu, pomelú a uvaria ako čaj vo vriacej vode alebo mlieku, prípadne z neho pripravia sirup. Sušený a mletý podzemok sa zase konzumuje priamo s medom alebo inými prísadami.
Extrakt zo zázvoru je koncentrovaná sila tejto úžasnej rastliny. Je užitočný na dennej báze a pri cestovaní, najmä keď nemáme prístup k čerstvému ​​zázvoru alebo nemáme čas si ho pripraviť. Navyše, forma extraktu je štandardizovaná na konštantný, 10% obsah jeho najlepších aktívnych látok zaisťuje efektívny výkon, na ktorý sa môžeme vždy spoľahnúť. Zázvorový extrakt stojí za zváženie ako denný doplnok s viacúrovňovým účinkom na organizmus. O jeho vlastnostiach si môžete prečítať nižšie. Všetky sú podporené výsledkami výskumu modernej medicíny.

ZÁZVOROVÝ EXTRAKT - VLASTNOSTI
Zázvorový extrakt je fantastický prírodný prostriedok na uvoľnenie. Uvoľňuje hladké svaly čriev, znižuje plynatosť a plynatosť. Uvoľňuje napätý žalúdok. Stimuluje prechod tráviaceho obsahu.
Zmierňuje ťažké, bolestivé obdobia.
Upokojuje nevoľnosť pri cestovaní alebo počas tehotenstva. Znižuje frekvenciu zvracania. Zlepšuje chuť do jedla u ľudí liečených chemoterapiou a hospitalizovaných.
Na druhej strane zázvorový extrakt podporuje chudnutie u obéznych ľudí a ľudí s nadváhou, pretože pri jedle zvyšuje vnímanú sýtosť. Pri pravidelnom používaní navyše zvyšuje termogenézu organizmu, čo znamená väčší výdaj energie na dennej báze.
Extrakt zo zázvoru zvyšuje správnu reakciu tela na zápal kĺbov (a ešte viac!). Upokojuje nepríjemné pocity a nepohodlie v kĺboch .
Pomáha udržiavať správnu hladinu celkového a „zlého“ cholesterolu – LDL v krvi. Zvyšuje „dobrý“ HDL cholesterol.
Má pozitívny vplyv na mužskú plodnosť, čo bolo najskôr potvrdené mnohými štúdiami na hlodavcoch a potom aj s neplodnými mužmi. Zázvor zvýšil hladiny testosterónu u zvierat aj mužov a v oboch prípadoch výrazne zlepšil funkciu semenníkov a kvalitu spermií.
Pozitívne vplýva aj na ženskú ekonomiku pohlavných hormónov – zmierňuje symptómy PMS a zlepšuje celkovú kvalitu života žien súvisiacu s menštruačným cyklom.

ZÁZVOROVÝ EXTRAKT - APLIKÁCIA
plynatosť a plynatosť
na trávenie
bolestivá menštruácia
proti zvracaniu a nevoľnosti v tehotenstve, cestovaní a pri rôznych ochoreniach
na zlepšenie chuti do jedla u ľudí liečených chemoterapiou
na chudnutie
ako podpora tela pri zápale
pre zdravie kĺbov
pre cholesterol
na zlepšenie mužskej plodnosti
na zmiernenie PMS u žien

ZLOŽENIE
1 kapsula obsahuje 200 mg zázvorového extraktu štandardizovaného na obsah 10% gingerolov. Žiadne prísady, plnivá alebo zlepšováky. Najvyššia kvalita!


AKO POUŽIŤ
Aplikujte 1 alebo 2 kapsuly:

počas jedla, keď chcete pomôcť tráveniu a zvýšiť pocit sýtosti,
pred jedlom, keď si chcete zlepšiť chuť do jedla,
po jedle, keď si chcete zmierniť tráviace ťažkosti,
pred cestou a v čase, keď chcete zmierniť nevoľnosť,
v ostatných prípadoch ráno a večer.
Odporúčaná denná dávka sú 2 kapsuly. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživové doplnky nemožno užívať ako náhradu pestrej stravy a nie sú náhradou zdravého životného štýlu.


SPOLUPRÁCA
Chudnutie: MCT olej, yerba maté, guarana, sibírsky a červený ženšen.
Kĺby: glukosamín, chondroitín, MSM.
Mužská plodnosť: čierna maca, materská kašička, cordyceps, peľ borovice.
Nepripájajte sa k 5HTP! Zázvorový extrakt má opačný účinok ako 5HTP a znižuje jeho účinok.


VEDĽAJŠIE ÚČINKY:
Stojí za to mať na pamäti, že zázvorový extrakt (rovnako ako zvyšok samotného zázvoru) má diuretický účinok. Pri použití na lačný žalúdok môže spôsobiť pocit pálenia.

KONTRAINDIKÁCIE
Precitlivenosť na zázvor, žalúdočné a dvanástnikové vredy.
Zázvor v množstve korenia je bezpečný pre tehotné a dojčiace ženy, ale jeho extrakt nebol v tomto smere testovaný, preto ho v týchto prípadoch radšej nepoužívajte.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: