Houttuynia cordata kapsule 250 mg x 100 kapsúl Náhľad

Houttuynia cordata kapsule 250 mg x 100 kapsúl

AR90634

Zloženie: Houttuynia cordata kapsule 250 mg x 100 kapsúl 
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Na sklade

10,28 €

Detaily

Zloženie: Houttuynia cordata kapsule 250 mg x 100 kapsúl 
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Houttuynia cordata podporuje prirodzenú imunitu a podporuje očistu organizmu od baktérií, vírusov a plesní.Je to ázijská rastlina používaná v tradičnej medicíne Indie, Číny, Japonska a Nepálu. Je známa už niekoľko tisíc rokov a je vysoko cenená vďaka svojim veľmi silným a efektívnym vlastnostiam. V minulosti sa používala na mnohé bakteriálne a vírusové ochorenia, ako sú osýpky, kvapavka, cholera a dyzentéria. Podporovala aj liečbu diabetu. Bola kedysi cenným zdrojom potravy a dodnes sa v Indii môžete stretnúť so šťavou pripravenou z jej byliny alebo šalátu.

Vlastnosti podporujúce zdravie

Najdôležitejšou črtou Houttuynia cordata je jej schopnosť podporovať prirodzenú obranu tela proti baktériám, vírusom a plesniam.

Okrem toho:
podporuje metabolizmus glukózy,
zmierňuje príznaky alergie (znižuje vylučovanie histamínu),
podporuje správnu reakciu tela na zápal,
podporuje čistenie tela.

APLIKÁCIE
znížená imunita
podporuje metabolizmus glukózy
zmiernenie príznakov alergie
očistenie a detoxikáciu tela


ZLOŽENIE
1 kapsula obsahuje 250 mg extraktu Houttuynia Cordata. Extrakt štandardizovaný pre 10% flavonoidov. Želatínová kapsula. Doplnok výživy. Balenie obsahuje 100 kapsúl.

NÁVOD NA POUŽITIE
1 kapsula trikrát denne s jedlom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Kontraindikácie
Alergický na ktorúkoľvek zložku doplnku.

UPOZORNENIE
Neprekračujte dennú dávku. Produkt sa nemôže používať ako náhrada pestrej stravy. Dojčiace a tehotné ženy by sa mali poradiť s lekárom.

Skladovanie
Chráňte pred svetlom. Skladujte pri izbovej teplote na suchom mieste mimo dosahu malých detí.

CHARAKTERISTIKY RASTLÍN
Houttuynia cordata je nevysoká, vlhkomilná trvalka z rodiny sauroridae. Pochádza z Ázie, kde sa s ňou môžete stretnúť v Indii, Nepále a Bhutáne, na juhu Číny, v Japonsku a v Kórei a niekedy aj v krajinách juhovýchodnej Ázie. Je to veľmi invazívna plazivá rastlina. Rastie veľmi rýchlo a vytvára hustú sieť tenkých odnoží. Jeho nadzemné výhonky dosahujú výšku až 60 cm. Listy majú tvar v tvare srdca. Zvyčajne sú zelené, ale odroda "chameleon" má listy s červeno-žltými okrajmi, ktoré sa používajú na dekoratívne účely. Kvety sú malé a tvoria žlté klasy až 2,5 cm dlhé. Pod kvetenstvom sú 4 biele lupene. Plodom je malé, praskajúce vrecko na semienkami.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: