Berberín so silymarínom - 100 kapsúľ Náhľad

Berberín so silymarínom - 100 kapsúľ

AR126044

Zloženie: Berberín so silymarínom - 100 kapsúľ
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

16,52 €

Detaily

Zloženie: Berberín so silymarínom - 100 kapsúľ
Zaradenie: Doplnky v kapsuliach

Berberín a silymarín v kapsulách

Berberín so silymarínom je silná kombinácia, ktorá priaznivo pôsobí na pečeň, lipidový profil, hladinu glukózy v krvi a tým aj na kardiovaskulárny systém.

Berberín je účinná látka zo skupiny alkaloidov, prítomná v rôznych rastlinných druhoch, no najhojnejšie sa vyskytuje v kôre a koreňoch čučoriedky obyčajnej (Berberis vulgaris, B. aristata) a v podzemku koptišov (Coptis chinensis).

Silymarín sa naopak nachádza v ostropestreci mariánskom (Silybum marianum) a získava sa z jeho semien.

AKCIA

Berberine
Podľa doterajších objavov berberín uľahčuje udržanie normálnej hladiny glukózy v krvi a jeho potencia je rovnaká ako u metformínu (klasický liek používaný pri cukrovke a prediabete).
Zlepšuje tiež lipidový profil, teda hladinu cholesterolu a triglyceridov v krvi, ako aj stav pečene meraný pomocou ukazovateľov AST a ALT.
Podporuje telo pri zbavovaní sa nepriaznivých baktérií, vírusov a plesní.

Silymarín
Preslávil sa blahodarným účinkom na pečeň – urýchľuje regeneráciu jej tkaniva a chráni pred škodlivými účinkami toxických látok. Silymarín ovplyvňuje aj AST a ALT.
Stimuluje detoxikáciu prebiehajúcu v pečeni, čím urýchľuje detoxikáciu organizmu. Časom sa to môže prejaviť zlepšením vzhľadu pleti.
Berberine so silymarínom
Táto kombinácia vykazuje silnú synergiu, ovplyvňujúcu najmä pečeň a metabolizmus glukózy a cholesterolu.
Metaanalýza klinických štúdií z roku 2019 poukazuje na vysokú účinnosť kombinácie berberínu so silymarínom pri podpore správnej hladiny glukózy, celkového cholesterolu, HDL, LDL a triglyceridov v krvi.
Tieto vlastnosti potom prispievajú k zlepšeniu stavu celého kardiovaskulárneho systému.


APLIKÁCIA
normálny cukor a cholesterol
na starostlivosť o pečeň
detox
podpora kardiometabolického systému


ZLOŽENIE
1 kapsula obsahuje 333 mg extraktu z čučoriedky (Berberis vulgaris) štandardizovaného na 50 % berberínu, 33 mg extraktu z ostropestreca mariánskeho (Silybium marianum) štandardizovaného na 80 % silymarínu. Celulózová kapsula.
Bez pridania plnív, farbív, konzervačných látok a mazadiel.
Produkt je vhodný pre vegánov.

DÁVKOVANIE A AKO POUŽÍVAŤ
Odporúčaná denná dávka: jedna kapsula trikrát denne pred jedlom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Obsah v dennej dávke (3 kapsuly): 1000 mg extraktu z čučoriedka, 100 mg extraktu z ostropestreca mariánskeho.
Výživové doplnky nemožno užívať ako náhradu pestrej stravy a nenahradia zdravý životný štýl.

KONTRAINDIKÁCIE
Tehotenstvo, dojčenie, precitlivenosť. Nepodávať deťom.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: