Beta-Ecdyx Pure 90cps Náhľad

Beta-Ecdyx Pure 90cps

AX38

Amix ™ Beta Ecdyx obsahuje extrakt pochádzajúci z rastliny Cyanotis Arachnoidea s 90tich% obsahom Beta-Ecdysteronu (20-Beta-Hydroxyecdysterone)

Viac detailov

Na sklade

33,40 €

Detaily

Amix ™ Beta Ecdyx obsahuje extrakt pochádzajúci z rastliny Cyanotis Arachnoidea s 90tich% obsahom Beta-Ecdysteronu (20-Beta-Hydroxyecdysterone).

Odporúčané dávkovanie: Vezmite 1 kapsulu dvakrát denne. Zapite dostatočným množstvom vody. Optimálne dávkovanie je 5-10 mg na 1 kg telesnej hmotnosti. Produkt užívajte maximálne po dobu 4 týždňov. Potom nasleduje pauza min. 2 týždne.

Zloženie v 1 kapsuli: Cyanotis Archnoidea (90% Beta Ecdysteron) 300mg, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo oxid titaničitý), stabilizátor: hypromelóza (Methocel ®), látky protihrudkujúce stearát horečnatý, oxid kremičitý.

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:

Energetická hodnota 390,4 kcal / 1659,2 kJ

bielkoviny 36,4g

Sacharidy 61,2 g

Tuky <1 g

Upozornenie: Nevhodné pre deti a mládež do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25˚C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone.

Nutričné hodnoty


Supplement Facts:

Serving size: 1 capsule
 
Amount per Serving                         
Active ingredients                                   % Daily Value*
Cyanotis Arachnoidea (Standardized for 90% Ecdysterones)
300 mg
 
CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)  
Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems),

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: