Arginine 120cps. Náhľad

Arginine 120cps.

AX17

Aminokyselina L-Arginín je jednou z najdôležitejších zložiek bielkovín, ktoré podporujú tvorbu a udržiavanie svalov

Viac detailov

skladom

16,69 €

Detaily

Aminokyselina L-Arginín je jednou z najdôležitejších zložiek bielkovín, ktoré podporujú tvorbu a udržiavanie svalov.

Zloženie: L-arginín bázy, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo oxid titaničitý), látky protihrudkujúce stearát horečnatý, oxid kremičitý

1 kapsula obsahuje: L-Arginín báza ............. 500 mg

Odporúčané dávkovanie: pre podporu nárastu regenerácie svalovej hmoty vezmite dennú dávku 4 kapsule asi 30 minút po záťaži alebo túto dávku môžete rozdeliť na 2 kapsule ráno s jedlom a na 2 kapsule večer pred spaním.

Upozornenie: Nevhodné pre deti a mládež do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nevhodné pri metabolických poruchách so zvýšenou hladinou arginínu. Nevhodné pre diabetikov a osoby s respiračným ochorením (např.astma), ochorením srdca, ciev, pečene a obličiek a poruchami krvného tlaku. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone

 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: