Amix® Whey Amino Gold 180tbl. Náhľad

Amix® Whey Amino Gold 180tbl.

AX216

Amix® Whey Amino Gold je špeciálny, čisto aminokyselinový doplnok stravy zo srvátky vo forme tabliet

Viac detailov

skladom

15,60 €

Detaily

Amix® Whey Amino Gold je špeciálny, čisto aminokyselinový doplnok stravy zo srvátky vo forme tabliet. Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitného srvátkového hydrolyzátu, ktorý garantuje vysoký obsah aminokyselín s rozvetveným reťazcom, tzv. BCAA (L-Leucín, L-izoleucín, L-Valin), ktoré sú veľmi efektívne pri záťaži a vznikajúcim katabolizmu.

Odporúčané dávkovanie: Vezmite 6 tabliet 2-3x denne medzi jedlami. Zapite dostatočným množstvom vody.

Zloženie: hydrolyzovaný syrovátkový bielkovinový Laktalbumin / z mlieka /, látky protihrudkujúce mikrokryštalická celulóza, kroskarmelóza, stearát horečnatý, oxid kremičitý.

Priemerné výživové hodnoty:
Veľkosť dávky: 6 tabliet

Aktívne látky Množstvo v dávke

Hydrolyzovaný srvátkový Laktalbumin 6 000 mg

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy vajec, sóje, lepku, kôrovcov, orieškov a arašidov.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Liek nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Minimálna trvanlivosť a číslo šarže: uvedené na obale.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: