Amino Pills 660tbl. Náhľad

Amino Pills 660tbl.

AX5

Amix ™ Amino Pills je nový aminokyselinový prípravok ideálny pre obdobie intenzívneho cvičenia aj rysovanie, pretože má veľmi nízky obsah tuku a cukru

Viac detailov

Na sklade

30,26 €

Detaily

Amix ™ Amino Pills je nový aminokyselinový prípravok ideálny pre obdobie intenzívneho cvičenia aj rysovanie, pretože má veľmi nízky obsah tuku a cukru. Amix ™ Amino Pills je založený na unikátnom komplexe Triple source amino complex zloženého zo srvátkového hydrolyzátu, hovädzieho hydrolyzátu a sójového proteínového izolátu. Vďaka tomu môže dodať telu vyvážené spektrum vysoko kvalitných aminokyselín.

-Obsahuje všetkých 8 esentiálních aminokyselín

-Výborná nutričné ​​kvalita

-Výborné pre obdobie rysovanie

Odporúčané dávkovanie: Užívajte 5 tabliet dvakrát alebo trikrát denne medzi jedlami. Zapite väčším množstvom vody. Pre maximálny účinok pridajte jednu dávku pred spaním.

Zloženie: aminokyseliny derivované z hydrolyzovaného hovädzieho proteínu, aminokyseliny derivované z hydrolyzovaného srvátkového proteínu (z mlieka)sójový proteínový izolát, mikrokryštalická celulóza, koloidný oxid kremičitý, sodná soľ karboxymetylcelulózy, stearylfumarát sodný, stearát horečnatý.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom.

Upozornenie na alergény: Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, lepku, kôrovcov, orechov a arašidov.

Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. 

Priemerné výživové hodnoty v 100 g:  

Energetická hodnota 1649 KJ / 389 Kcal
Bielkoviny 86 g
Sacharidy 6 g
Tuky 2,3 g

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: