Amino Hydro 550tbl. Náhľad

Amino Hydro 550tbl.

AX3

AMINO HYDRO 32 je extrémne silný aminokyselinový doplnok s takmer 77 % obsahom čistých aminokyselín v 2000mg tablete

Na sklade

56,35 €

Detaily

AMINO HYDRO 32 je extrémne silný aminokyselinový doplnok s takmer 77 % obsahom čistých aminokyselín v 2000mg tablete . Obsahuje veľmi vysoké percento vetvených aminokyselín BCAA a L - Glutamínu , veľmi významné zložky , ktoré pôsobia pri intenzívnej záťaži ako ochrana svalov a podporujú rast kvalitnej svalovej hmoty . Ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný zdroj aminokyselín s maximálne rýchlym vstrebávaním .


- urýchľuje a prehlbuje regeneráciu po výkone

- podporuje rast kvalitnej svalovej hmoty

- minimum potrebnej energie pre vstrebanie obsiahnutých aminokyselín

- surovina vyrobená technológiou s 32 % stupňov hydrolýzy

Odporúčané dávkovanie: 3 tablety 3x - 4x denne medzi jedlami alebo ihneď po skončení fyzického výkonu . Zapíjajte dostatočným množstvom vody .


Zloženie v 3 tabletách: instantizovaný hydrolyzovaný srvátkový proteínový koncentrát 6000mg , mikrokryštalická celulóza , hydrogénfosforečnan vápenatý , croscarmellose sodium , stearát horečnatý , oxid kremičitý


Upozornenie: Nie je určené pre deti , tehotné a dojčiace ženy . Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie . Nie je náhrada pestrej stravy . Uchovávajte mimo dosahu detí . Skladujte v suchu pri teplote do 25oC , chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom . Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním . Neobsahuje látky dopingového charakteru .


Nutričné hodnoty

 

Supplement Facts:

Serving size: 3 tablets

 

Amount per Serving                       

 

Active ingredients                                        % Daily Value

 

Hydrolyzed Whey Protein
 
6 000 mg*

 

Other ingredients: Microcrystalline Cellulose, DiCalcium Phosphate,

Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, silicon dioxide

* Daily Value not established

 

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: