Zubná Pasta Dabur Červená - 100g Náhľad

Zubná Pasta Dabur Červená - 100g

AR73342

Zloženie: Zubná Pasta Dabur Červená - 100g
Zaradenie: Zubné pasty bez fluoridu

Na sklade

7,12 €

Detaily

Zloženie: Zubná Pasta Dabur Červená - 100g
Zaradenie: Zubné pasty bez fluoridu

Bylinná zubná pasta vyrobená zo zmesi bylín so širokými ochrannými a osviežujúcimi vlastnosťami. Zázvor obsiahnutý v paste má antiseptický a protizápalový účinok, čierne korenie osviežuje dych a má antiseptický účinok. Škorica má analgetický účinok, klinček navyše zabraňuje zubnému kazu. Mäta má antimykotické vlastnosti, zatiaľ čo mandle pomáhajú pri poraneniach a vredoch vo vnútri úst.

Zdravotné vlastnosti

Posilňuje zuby a ďasná
Poskytuje prirodzenú ochranu úst
Pomáha predchádzať bolesti zubov
Odstraňuje nepríjemný dych
Zabíja škodlivé baktérie
Neobsahuje fluorid

Zloženie
Calcium Carbonate, Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Herba extract [Black pepper (Piper nigrum), Long pepper (Piper longum), Tooth ache tree (Zanthoxylum alatum) and Ginger (Zingiber officinale)], Red orche (Red iron oxide), Flavour (containing clove and mint), Xanthan gum, Sodium Silicitate, Sodium Benzoate, Methyl Paraben, Sodium Saccharin, Propyl Paraben, Eugenol.

Produkt je 100% prírodný.

Neobsahuje farbivá, fluór a alkohol.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: