Kadidlo - Boswellia sacra - 150g

AR4732

Nové

Zloženie: Kadidlo - Boswellia sacra - 150g
Zaradenie: Prírodné živice

Viac detailov

Na sklade

12,29 €

Detaily

Zloženie: Kadidlo - Boswellia sacra - 150g
Zaradenie: Prírodné živice

Kadidlo je živica zo stromu Boswellia sacra. Symbolizuje svetlo, čistotu, energiu a radosť a jeho vôňa je ľahká, svieža a šťavnatá citrusová.

V starovekých kultúrach bola živica kadidla považovaná za posvätnú látku a niektoré komunity ju tak aj dnes považujú za posvätnú. Hovorí sa, že čistí a osvetľuje ľudskú auru a zároveň uzemňuje a chráni, takže je ako stvorený na meditáciu a rôzne rituály. Vôňa kadidla vám navyše okamžite zdvihne náladu a môže byť nápomocná aj pri bolestiach hlavy.

Táto živica sa používala aj v starovekej medicíne. Vyrábali sa z neho masti, ktoré pomáhali liečiť rezné rany, jazvy a kožné ochorenia, ako aj krémy, ktoré poskytovali vynikajúcu starostlivosť o pleť. Tiež sa užíva perorálne na zmiernenie gastrointestinálnych problémov a na podporu trávenia a na uľahčenie vykašliavania pri kašli spôsobenom respiračnými ochoreniami.

Boswellia sacra je strom, ktorý rastie v extrémne suchom prostredí s vysokou intenzitou slnečného žiarenia. Pestuje sa v Somálsku a Ománe. Živica sa z nej získava rezaním kôry. Vytekajúca živica kondenzuje na povrchu kôry a pripomína zlaté slzy. Zbiera sa po vyschnutí a stuhnutí.

ZLOŽENIE
Kadidlová živica 100%. Surovina najvyššej kvality!

APLIKÁCIA
Aromatický produkt.

AKO POUŽIŤ
Kryštál živice by sa mal položiť na žeravé uhlie.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: