Olej Amla - Emblica Officinalis - 50ml Náhľad

Olej Amla - Emblica Officinalis - 50ml

AR78599

Nové

Zloženie: Olej Amla - Emblica Officinalis - 50ml
Zaradenie: Olej extrakty

Viac detailov

Na sklade

8,56 €

Detaily

Zloženie: Olej Amla - Emblica Officinalis - 50ml
Zaradenie: Olej extrakty

Olejový výťažok z plodov indickej egreše - Amlaki má priaznivý účinok na pokožku a vlasy. Revitalizuje a oneskoruje proces starnutia buniek, obnovuje prirodzenú pevnosť a žiaru pokožky. Amla ovocie sa dlhodobo oceňuje kvôli bohatstvu živín, antioxidantov a minerálov, rovnako ako antibakteriálne, antivírusové a adstringentné.

AKO POUŽÍVAŤ

Na priamu spotrebu
Olej sa môže spotrebovať priamo - obsahuje veľké množstvo antioxidantov, mikroživín, reguluje funkciu tráviaceho systému.

Tvár
Olej sa môže aplikovať priamo na pokožku. Zvlášť odporúčaná pre zrelú a unavenú pleť, obnoví jej prirodzenú sviežosť a pružnosť. Aplikujte 3-4 kvapky oleja na očistenú pokožku tváre.

Vlasy
Ovocný olej Amli perfektne vyživuje a zvlhčuje vlasy, zabraňuje vypadávaniu vlasov, posilňuje korienky, pôsobí proti lupinám a dodáva vlasom hlbší odtieň. Vmasirujte niekoľko kvapiek do vlasov a vlasovej pokožky, nechajte 2-3 hodiny, potom umyte vlasy šampónom.

Masáž
Olej sa môže použiť na masáž po kúpaní. Olejový extrakt na báze slnečnicového oleja v pomere 25 g bylín na 50 ml výrobku. Olej môže obsahovať častice macerovanej rastliny.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: