Transparentné vegetariánske kapsle, veľkosť 0 - 1000 ks Náhľad

Transparentné vegetariánske kapsle, veľkosť 0 - 1000 ks

AR5611

Nové

Zloženie: Transparentné vegetariánske kapsle, veľkosť 0 - 1000 ks
Zaradenie: Kapsule a kapsulárky

Viac detailov

Na sklade

27,76 €

Detaily

Zloženie: Transparentné vegetariánske kapsle, veľkosť 0 - 1000 ks
Zaradenie: Kapsule a kapsulárky

Vegetariánske kapsuly - veľkosť '0'. Vyrobené z modifikovanej rastlinnej celulózy (hydroxypropylmetylcelulóza).

Tieto kapsuly majú estetickú/vizuálne atraktívnu farbu, ako je znázornené na obrázku. Sú ideálne na naplnenie s akýmkoľvek druhom prášku - vitamíny, bylinky, lieky. Hoci kapsuly HPMC sú vhodné pre akýkoľvek typ produktu, fungujú najlepšie pre látky, ktoré nemajú rádi vlhkosť, vrátane hygroskopických plnív, sušených byliniek a aktívnych probiotík. Nízky obsah vlhkosti zabraňuje "lepeniu" výrobku s kapsulou. Kapsule HPMC majú nízku lepivosť (lepivosť), takže sa dobre rozpúšťajú v žalúdku.

Rozpustné vo vode a žalúdku (dezintegrácia kapsuly do 5 minút). Sú to kapsuly vyrobené z rastlinných produktov,  tvrdé, s kapacitou 400 mg až 800 mg (v závislosti od hustoty prášku).

Ideálne pre balenie kapsúl manuálne aj automatické.

Samobalenie kapsúl je vhodným a úsporným spôsobom pre vaše vlastné doplnky. Vegetariánske kapsule sa ľahko prehĺtajú a často maskujú nepríjemnú chuť doplnkov.

PRESNÉ ROZMERY KAPSULIEK

Dĺžka: 21,40 mm  +/- 0,4
Objem: 0,68 ml
Hrúbka plášťa: 0,1 mm

ZLOŽENIE
Hydroxypropylmetylcelulóza rastlinného pôvodu (HPMC), 4-6% čistená voda, 2% karagenan, 1,5% octan draselný.

Vyrába sa v Indii.

BEZPEČNOSTNÉ INFORMÁCIE

Kapsule nevypĺňajte kvapalinami, ktoré obsahujú vodu, pretože sa rozpustia pred spotrebou.
Chráňte pred priamym slnečným žiarením, horúcou vodou a zdrojmi vysokej teploty.


Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: