Olej Santal Etja 10ml - Amyris balsamifera Náhľad

Olej Santal Etja 10ml - Amyris balsamifera

AR1024

Nové

Zloženie: Olej Santal Etja 10ml - Amyris balsamifera
Zaradenie: Esenciálne oleje

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

9,08 €

Detaily

Zloženie: Olej Santal Etja 10ml - Amyris balsamifera
Zaradenie: Esenciálne oleje

Západný santalový olej alebo americký santalový olej. Prírodný olej sa získava z triesok santalového dreva
a pôsobí veľmi utišujúcim a upokojujúcim účinkom. Normalizuje a obmedzuje zápal pri ekzémoch a akné. Vyhladzuje suchú a starnúcu pleť. Stimuluje imunitný systém. Pôsobenie priamo na lymfatické uzliny pomôže potlačiť infekciu a bolesť v krku. Reguluje funkciu hormonálneho systému, je prínosom pre psychiku v období hlienu. Vôňa hlboká, zmyselná, balzamická, veľmi perzistentná.

VLASTNOSTI
    Antiseptický
    Baktericídny
    Antagonistický
    Proti bolesti
    Antidepresívny
    Tonikum
    Upokojujúci
    Afrodiziakum
    Zmierňuje príznaky prechladnutia

APLIKÁCIE
    Depresie
    Svrab
    Nespavosť
    Nevoľnosť, zvracanie
    Katar, kašeľ

UPOZORNENIE
Olej so silným účinkom nepoužívajte viac ako 2 kvapky na ošetrenie.

Poznámky
Upozorňujeme, že olej z Amyrysu sa nazýva santál, ale nemá jeho liečivé vlastnosti a charakteristický zápach. Originálny olej zo santalového dreva sa vyskytuje v niekoľkých odrodách: indický Album Santalum a australský Santalum spicatum. Ale je veľmi drahý.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: