Olej Palo Santo 9ml Náhľad

Olej Palo Santo 9ml

AR882

Zloženie: Olej Palo Santo 9ml
Zaradenie: Esenciálne oleje

Viac informácií

Tento produkt už nie je dostupný

15,18 €

Detaily

Zloženie: Olej Palo Santo 9ml
Zaradenie: Esenciálne oleje

Palo Santo Olej (Bursera graveolens) - 100% prírodný esenciálny olej, má veľa hodnotných vlastností a jeho unikátna vôňa je mimoriadne cenená po celom svete. Palo Santo znamená "svätý strom" v španielčine,
ktorý zdôrazňuje mimoriadny význam tohto stromu pre domorodú kultúru. Olej Palo Santo má veľmi charakteristickú, mierne sladkú a plnú tajomnú vônu. Poskytuje výnimočné zmyslové skúsenosti, teplo a pokoj.

Súčasný výskum naznačuje, že olej Palo Santo môže mať antiproliferatívne účinky na rakovinové bunky. Bol preukázaný inhibičný (cytotoxický) účinok oleja Burser graveolens na bunky rakoviny prsníka.  Výskum tiež potvrdzuje antiseptické a protizápalové vlastnosti látok obsiahnutých v Palo Santo.

APLIKÁCIE

    V aromaterapii - podporuje relaxáciu, upokojuje zmysly, znižuje pocit napätia, poskytuje pocit bezpečia
    Pre meditáciu - upokojuje
    V rituáloch čistenia - chráni pred vplyvom negatívnej energie
    Má antimikrobiálne vlastnosti
    Zvyšuje tok energie
    Môže sa použiť na masáž (stačí pridať niekoľko kvapiek do základného oleja)


AKO POUŽÍVAŤ

Jeho unikátna vôňa sa stane inšpiráciou ako váš parfum (môžete ho zriediť vodou a postriekať ako rozprašovač). Perfektný na vdychovanie - na povrch horúcej vody sa pridáva len niekoľko kvapiek a potom vdychujte. Vhodny na masírovanie bolestivých kĺbov, svalov.

Palo Santo alebo Bursera graveolens sa prirodzene vyskytuje v Ekvádore, Kolumbii, Peru, Galapágoch a
v Strednej Amerike a polostrove Yucatán v Mexiku.  Je široko používaný miestnou populáciou na terapeutické účely (bolesť brucha, reumatizmus, depresia) a na rituálne účely ako kadidlo. Dym Palo Santo má vlastnosti zbavovania negatívnych energií, čistenie a obnovenie vnútornej harmónie. Táto prax sa takisto praktikuje dnes - dym je odvádzaný zlými duchmi a vyčistí priestor od negatívnych energií.


Pre vonkajšie použitie!

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Zákazníci, ktorí zakúpili tento produkt, si tiež kúpili:

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: